Závěrečný kolejní večírek - Horacio de Sunlock

06.07.2010 21:13

 Dnes vám, milí čtenáři, přináším exklusivní reportáž z nebelvírského večírku, který se konal 1. července 2010 na počest konce školního roku a velkých prázdnin.

I přes počáteční problémy s otevřením komnaty, kdy komnata nechtěla vpustit do svých útrob studenty, se večírek opravdu vydařil. Večírku se od začátku zúčastnilo pouze devět červených studentů, zbytek osazenstva tvořili profesoři, kteří byli několik minut v přesile a KNP se začala fialovět - konečné číslo fialových se zastavilo na šestce.

Hlavní moderátorkou večera byla naše primuska a letošní absolventka, Aváček de Hillson, která osazenstvo komnaty přivítala, poděkovala všem za úspěšnou snahu v boji o oba školní poháry (famfrpálový i bodovací) a začala odměňovat:

„Nejprve bych chtěla poděkovat a odměnit prof. Belatris za rozvoj Lví Tlapy. Velký obdiv patří také všem třem sourozencům Orionisovým za finanční i duševní podporu koleje. Děkujeme!“

Po odměňování profesorů následoval bouřlivý potlesk a začali se odměňovat studenti:

První oceněnou se stala prvačka Michelle Blueflame, která překročila úctyhodných 4000 bodů a dostala se do desítky nejlepších studentů školy, čímž velmi pomohla v boji o bodovací školní pohár, další úspěšní nováčci: Nicol Rodrigez, Karin Axe Brownová, Alissia Catherine Alterey a Alex Rattray.  Ze starších jsou to: Jane Mooren, Nebelbrach Mechacha, úžasné bodové výkony podali také Meredith Jade Hogan, Anne Diane Lear a Bilkis Blight. Mezi další šikovná lvíčata patří: Queya Aislinn AnMhoráiv, Annie Hale, Kate Resea, Esperanza Milagrosa, Jessica Brownová a Elbereth Gilthoniel. Nakonec Aváček poděkovala všem, kteří udělali pro zisk poháru maximum.

Další minuty obdivu patřily Lví Tlapě, cituji: „Ráda bych poděkovala celému redakčnímu týmu a přispěvovatelům Tlapky, zejména Niane z Libelusie, Stephanie de Morney a Marianě Kohoutové. Dále pak Jane Patricii Vamos, Michelle Pobertové, Rebecce Shadowfang a Narcisse Teacherové za pomoc, když se na ně kolej obrátila!“

V neposlední řadě poděkovala Aváček účastnicím Sedmiboje:  „Holky, byly jste skvělé!“ a pokračovala: "odměnila jsem, odkecala jsem a je čas na soutěžení :) A proto vyhlašuji, že BIG PARTY se rozjíždí naplno!" - a taky že se to rozjela!

První soutěž pro nás přichystal Nebelbrach Mechacha a jednalo se o kvíz z oblasti famfrpálu, kvíz s přehledem vyhrála Kate Resea, další byla Nicol Rodrigez, a na společném třetím místě skončili Horacio de Sunlock, madam Mintaka Orionis a Alissia Catherine Alterey.

Další kvíz, tentokrát s kouzelnickou tématikou, připravený mnou - Horaciem de Sunlockem, vyhrála Stephanie de Morney, druhá skončila Jessica Brownová, a třetí příčku obsadil Nebelbrach Mechacha

Třetí soutěž, která trvala nejdéle, ale co se cen týče, byla nejbohatší, si připravila Kate Resea. Soutěž se skládala ze čtyř sektorů (kouzelnický, mudlovský, poznávačka osob a poznávačka zboží na PÚ), přičemž v každém ze sektorů bylo 6 otázek.

 

V polovině soutěže vstoupila na pódium organizátorka nebelvírské olympiády, Jane Mooren, a začala rozdávat medaile. Seznam výherců:

Létání terčíků:

1. Kathleen Cullen- 56 terčíků

2. Nebelbrach Mechacha - 50 terčíků

3. Esperanza Milagrosa - 40 terčíků

 

Řachavý Petr:

1. Alex Rattray

2. Bilkis Blight

3. Esperanza Milagrosa

 

Šachy:

1. Nebelbrach Mechacha

2. Michelle Blueflame

 

Čaroku:

1. Michelle Blueflame

2. Esperanza Milagrosa

3. Jane Patricia Vamos

 

Pětiboj:

1. Esperanza Milagrosa

2. Alex Rattray

3. Jane Patricia Vamos

 

Po bouřlivém potlesku opět pokračovala Katina soutěž, která se protáhla až do pozdních nočních hodin. Hlavní výherkyní se stala Stephanie de Morney, která vyhrála poukázku na nákup na PÚ a přírodního kebuláčka, na dalších místech se umístili a poukázku do PÚ dostali Horacio de Sunlock a Nebelbrach Mechacha. Po skončení soutěže ještě Kate z přítomných vylosovala několik šťastlivců, kteří dostali další ceny, a při závěrečném losování měla štěstí Jessica Brownová, která vyhrála čokoládovou žabku.

Po zaslouženém potlesku pro Kate se pomalu začalo osazenstvo komnaty rozcházet, jelikož už bylo po půlnoci, tak největší hlouček mířil do ložnic, někdo šel teprve zalévat zahradu (ano, byl jsem to já) a další skupina diskutovala nad novým číslem Tlapy (Jane Mooren a Niane z Libelusie). Vzhledem k ospalosti studentstva doufám, že všichni ve zdraví dorazili do svých postelí a neusnuli někde cestou.

Musím říct, že se večírek i přes počáteční problémy s otevřením komnaty a slabou účast velmi vydařil, tímto děkuji všem zúčastněním- atmosféra byla úžasná a doufám, že se všichni bavili stejně jako já. Děkuji, Nebelvíre, jsi skvělý!

 

Horacio de Sunlock, ©2010

 

Závěrečné slovo šéfredaktorky:

Nemohu než potvrdit slova Horacia – závěrečný kolejní večírek byl vskutku kouzelný! I přes tušená loučení s několika členy vedení, nebylo pro smutek na tomto večírku místo. Děkovalo se, hodnotilo se, soutěžilo se a hlavně – ano, hlavně se hodně pilo a jedlo, jak už to tak bývá, když nemáte co na práci.

Pár dodatků:

-          O pořádný rozruch se postaral i kolejní Papulka, který se na dobu delší než krátkou objevil, vyhrožující chybějícími zuby, galantní k ženám a spravedlivý k mužům jako vždy. Na závěr přislíbil větší účast na Hradě v následujících dnech, čímž potěšil nejedno srdce a nejednoho ironika. Bottoms up! +rozesměje se+

-          Zdá se, že se komnata nejvyšší potřeby po tom, co tam mnoho z nás onu „nejvyšší potřebu“ vykonalo, cítí být velmi opotřebovaná, tudíž začala do svých útrob vpouštět jen omezené množství lidí. Staré dobré časy plné přístupnosti! Dnes si komnatu zamluvíte a ona zítra na heslo, které si s vámi domluvila, nereaguje! Jak tento její neduh vyléčit?

-          Několik nezainteresovaných pozorovatelů projevilo překvapení nad tím, kterak se nebelvírští studenti snaží a „zapojují“, jsou nadšení a zapálení do všeho, co vedení na večírek připravilo… Prosím vás, vážení, všimli jste si někdo, že primuska Aváček de Hillson má OVCE z Bylinkářství? Co asi myslíte, že rozdávala v těch rudých kalíšcích před začátkem večírku? Ležák to tedy fakt nebyl…. Nicméně až zjistím, co to bylo, umíchám to redaktorům Lví tlapou…

 

Nezbývá než dodat, že se všichni na další večírek velmi těšíme. Co a koho přinese toto léto nového? Jací budou nováčci, pro něž se další večírky budou chystat? Kdo si počká, ten se dočká… My si počkáme! ;-) Nashledanou na dalším večírku!

Závěrečný kolejní večírek - Horacio de Sunlock

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode