V tuto chvíli nejsoučasnější Perle a Antiperle

11.08.2010 21:54

Je to tragické. Jsou prázdniny a na můj stůl už ani vykrmovací kouzlo nezabírá! Je přeplněný rozepsanými výklady, rozmontovanými lotroskopy, náčrtky do hodin, vzkazy od všech, co mě kvůli něčemu uhánějí a k tomu všemu ještě přibyly pergameny s Perlením.

Nejlepší způsob, jak se toho nepořádku zbavit, je začít ho systematicky likvidovat (čímž nemyslím, že to nechám sežrat gregowulfovi).

Zde máte tedy perle a antiperle pro tento týden:

S nedávným postupem studentů o ročník výše se zajistil i nový příliv „masa“ do soubojového klubu. Díky Merlinovi za ty dary!

 

Všimli jsme si neohleduplnosti mnohých uživatelů naší školní knihovny. Knihy, které je možno přečíst za pár minut a dát je opět k dispozici čteníchtivým obyvatelům Hradu, leží zahrabány v kufrech, v prachu za postelemi, na dně brašny či na bezpočtu jiných míst, zatímco do knihovny chodí desítky lidí denně okukovat cedulku „vypůjčeno“.

 

Popularita kouzelnických sabatů klesá. Kancelář pro registraci sabatů v jedné ze svých každoročních průběžných zpráv hlásí, že úbytek je největší za poslední století. Místo tradičních sletů prý kouzelníci radši strčí hlavu do krbu, než aby se trmáceli na sabat.

 

Kolují zvěsti, že jistý student z řad nováčků pěstuje nebezpečnou (ba dokonce kouzelnickým zákonem zakázanou) kratochvíli: nekromancii. A co hůř, sám sobě si je i pokusným králíkem. Někteří dokonce uzavírají sázky na to, jestli se mu i popáté podaří své experimenty přežít.

 

Útvar pro nápravu nevydařených kouzel má v posledních týdnech moře práce. Neznámý kouzelník se zřejmě pokusil použít na oblohu čistící kouzlo (všem jistě známé Pulírexo), což způsobilo nepříjemné klimatické změny. Podařilo se nám zjistit, že pokud bude dotyčný dopaden, hrozí mu až pět let veřejně prospěšných prací ve středisku dohledu nad počasím (skoro horší než Azkaban!).

 

Shromáždila a zachránila před sežráním

BNM

V tuto chvíli nejsoučasnější Perle a Antiperle

Datum 13.08.2010
Vložil Nebelbrach
Titulek Soubojový klub

To nové maso mě dnes obralo o šest bodů. :-D

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode