Trucčlánek

17.08.2010 21:35

Napsat článek o něčem, to dneska umí každý, napsat článek o ničem, jen Jassem Rinal. +vytáhne stříbrný podnos s nebelvírským znakem, na kterém servíruje Jassemův Trucčlánek+

---------------------------------------------

 

To jssem vám takhle jednou říkal Nie, že je mnohem lepší Tlapu číst než psát. Se hned načuřila, že prý jaký si to uděláš, takový to máš. Jassně jassně, songy žlutejch lyží všichni známe, teda aspoň my co jsme vyšli z mudlovských rodin, žjo. Moje duše rebela toužila po nějaké odpovědi. Jak už to tak bejvá, z trucu člověk dělává blbosti. Třeba napíše článek.


To je stejně trapný, jak všichni píšou o něčem! Táhleti píšou o nováčcích a jejich nadšené cestě hradem a pozemky, tihle zase o nováčcích, jaké mají názory na tohle a támhleto. Tyhlety věci, dokolečka dokola, v hicu se pije kofola! Jassan, nováčci jssou naše budoucnost, víme známe, ale já si nepamatuju, že by se se (se-se-se-se to je syčení jak v Hadím králi :DD) mnou někdo takhle crcal. Tady máš brk, piš soutěže. Tady máš koště, lítej! 

Rinalovo svědomí: Co kecáš ty lháři! Sám jsi místo hábitu a školních pomůcek vyhodil neslušnou částku za lítací klacek a migal jsi do Prasinek lítat, div ses neulítal! Předtím jsi všeljak páčil ze všech, co byli v tvé váhové kategorii, jak se dostaneš na Letovou plochu, dokud jsi tu infošku nevydoloval a pak tě hodiny nebylo! A to není všechno!! Na kolejní slavnosti, kdy tě měli pasovat pravým nebelvírčanem, jsi jako jediný trotl nezopakoval přísahu, ale zablekotal sis tam něco svýho – šměrlin jak já se stydělo!

 

Zlatej Voldy, ten se svědomím problémy neměl! +posteskne si a odkazuje posunkem svoje svědomí do patřičných mezí+ Hem, kde jssem to byl.. Joj! Nováčci.


To jssme všichni tak připo....vystrašení, že se bojíme, aby nám nováčkové neodpluli na růžovejch červáncích, na kterejch připluli z krajů mimobradavických? 

Nebo se o prázdninách musíme očkovat proti nudě a neděláme všechen ten humbuk tak docela pro nováčky, ale spíš pro sebe, abysme se zabavili? Baví to vůbec nováčky? Jassně, několik jmen se furt opakuje ve většině těch nováčkovských akcí, ale co početnější zbytek? 

Napadlo mě, že udělám nějakou anketu a zeptám se těch béžovejch bezbarváčů, ale to by bylo tooolik aktivity navíc! Moje sovy hladoví, u nováčků v sovinci by se sotva nažraly (nováčci přece utrácejí za košťata a cetky místo fakt praktickejch věcí jako je třeba soví zob pro Rinalovy sověnky), tak co z toho. 


Rinalovo svědomí: Psát článek o ničem se ti fakt daří, jsi king, ty volku.


 

Kušuj +sykne ke svému svědomí a portrét v nebelvírské věži se mu začne chechtat: „Další magor, co mluví s vlastní hlavou! Co to na tu školu berou?!“+

 

Poznámka redakce: Rinal odmítl korektury, že prý bez toho ten článek radši sní než by ho nechal vydat, takže vám ho předkládáme v syrové tepelně ani jinak neupravené podobě, aby si zachoval šťávu, vitamíny a nějaké ty stopové prvky humoru.

 

Trucčlánek

Datum 26.08.2010
Vložil linn
Titulek ledový kea

heh to je dobrý :DD

Datum 17.08.2010
Vložil Nebelbrach
Titulek +rozzlobený+

Hej, ty podvodníku! Vždyť to není o ničem! Má to hlavu a dvě paty! Sakra, zase jeden článek o něčem...

Datum 18.08.2010
Vložil Jass
Titulek Re: +rozzlobený+

No to mi neřikej! A já se tak snažil
+potupený a zklamaný bije hlavou o redakční zeď, pak šlohne ze stolu šéftlapky nůžky a zkouší odstřihnout ze svého článku aspoň jednu patu+

Datum 18.08.2010
Vložil Nebelbrach
Titulek Re: Re: +rozzlobený+

No a teď jsem si všiml, že má na té hlavě ještě patku. To jsou poměry, průměry a poloměry...

Datum 18.08.2010
Vložil Jass
Titulek Re: Re: Re: +rozzlobený+

Ještě patku?! Tak to jssem ale matla. Budu se muset asi porozhlídnout jinde, abych věděl, jak se píše o ničem :D
+nenaráží, nezaráží - poráží :D+

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode