Současné Perle a Antiperle

22.06.2010 23:46

Když se kluci parádí....

Nebelbrach Mechacha si nechal udělat pedikúru a několik dní chodil po hradě bosý. Pak ale zaslechl při špehování dívky, jak si navzájem doporučovaly nosit ponožky a nemít holá záda, jinak prý nastydnou vaječníky, a běžel si na Příčnou koupit sandály. Tak nevím, mám mu říct, že některých nemocí se bát nemusí?!

 

Problém rozdvojené kolejní příslušnosti

Díky psaní kolejní vývěsky jsem zjistil, že nejsem červený. Co teď? Mám se k tomu přiznat, nebo tuto skutečnost raději zamlčet?

 

On hledá ji

Pan profesor John Werewolf se rozhodl zakousnout Mystifikaci Fabulantovou, protože kvůli jejímu článku v DV má kabinet plný květin, které bytostně nesnáší. Přes svůj vynikající čich ji však nedokázal vyčenichat. Kde se ta dáma jenom schovává?

 

Romantika ve Velké síni

V kouzelnickém světě se už zase velmi diskutuje na téma snížení dospělosti ze sedmnácti let na patnáct. Jednou ze zastánkyní je zřejmě i velmi oblíbená studentka Nebelvíru Narcissa Teacherová, která uprostřed bílého dne přímo ve Velké síni požádala o ruku mrzimorskou studentku Charlotte von Emotion. Zda se sňatek uskuteční, není zatím jasné, nejspíše však ne, poněvadž se Cissa v poslední chvíli odvážného gesta zalekla a vše obrátila v žert „líbí se mi Tvé jméno“. Škoda. 

 

Senná rýma se na rýma může vykašlat, má raději volný proud myšlenek (třeba z nosu...)

Příčná ulice byla rozšířená o květinový obchod se zásilkovou službou. Ironikové tvrdí, že je to jen pokus vedení školy dokázat, že i kouzelníci trpí sennou rýmou, což se prý údajně nepovedlo, jelikož jak prý ukázaly statistiky madam Malkinové, prodej kapesníků se absolutně nezvýšil. (Jak to asi souvisí s faktem, že madam Em žádné kapesníky v sortimentu nemá?) Není pochyb, že „údajná statistika“ není vůbec relevantní, smrkat se dá do ledasčeho. Rinal smrká do rukávu, Mechacha do špinavých ponožek z posledního zápasu famfrpálu, Malrinová do podšívky bystrozorského pláště a šéfredaktorka do povadlých listů redakční přerostlé květiny. Pro koho jsou tedy – u Merlina - kapesníky ukazatelem?!

Současné Perle a Antiperle

Datum 24.06.2010
Vložil Jane Pat.
Titulek Niokao a senná rýma

Stejné jako u kapesníků a senné rými to bylo i u Niokaa a ... tamtoho. Zvýšená konzumace kakaa prý nezvyšovalaa prodej toaletního papíru u madam Mallkynové, a tak se kakao pilo víc a víc, až nám domácí skřítci přestali dodávat mléko nutné k jeho výrobě.

Datum 23.06.2010
Vložil Bela Malrin
Titulek :-)

+Že by také zaslala kolegovi Werewolfovi pugééét?+

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode