Současné otázky čtenářů

22.06.2010 23:18

Milí tlapčíci!

I v uplynulých čtrnácti dnech do redakce chodila spousta dotazů. Jejich závažnost je více než patrná, proto na ně odpovídáme v co nejkratší době.

 

Vážená redakce, ráda bych se Vás zeptala: jak vyplácíte své redaktory za jejich práci?

Krásná neznámá, to záleží na tom. Je-li to redaktor, který pravidelně přispívá a pomáhá při tvorbě časopisu, vyplácím ho výtisky časopisu Lví tlapou, který nikdo nečte. Ty, kteří nedělají nic, vyplácím pravítkem přes prsty. Hm… +zamyslí se+ Teď mě tak napadá, že oni možná nepíší právě proto… Neudrží brk…! Cože? Že se svěřenci bít nesmí? Kdo tady mluvil o bití?! Nic takového vůbec nepadlo! Co Vám to nalhali? Má matka jenom jednu dceru má, a to jsem já!

 

Dobrý den, slyšela jsem, že první výtisk Lví tlapou, kterou Vám nesou redaktoři ke schválení, opatřujete otiskem lví tlapy. Prosím Vás, co na to říkají ochránci zvířat, že zabíjíte tak krásné tvory kvůli pahýlu na razítko?

Madam, jako že jsme jen tak ufikli nohu lvovi?! Protože jestli si to myslíte, my si myslíme, že to určitě nemůžete myslet vážně! Samozřejmě že ne! Co jsme? Sběratelé kostí? Tak to prrr, madam, my jsme časopis, který je o zvířatech a lidech - a to především o těch živých! Abych tedy vysvětlil, jak to ta naše šéfka dělá! Jako časopis podporujeme lva v kouzlozoo v Ostravě a šéftlapka jezdí nechat výtisk schválit jemu. Většinou je tedy to tlapkové razítko trávové, hlínové nebo jiné na „h“. Toliko tajemství lví tlapy.

 

Zdravím! Moc se mi líbí Váš časopis, jste tak vtipní! Tak jsem si myslel, že byste mohli pomoct! Už dva roky miluju Vaši redaktorku Jane Pat Vamos a chtěl bych ji pozvat na rande. Mohli byste mi poradit způsob, jak to udělat vtipně a neotřele? Robert

Milý Roberte, samozřejmě mohli. +otočí se do redakční místnosti+ Jane? Džééééjn! Nějakej Robert tě zve na rande! (Niane)

Není tam. (Stephi)

Jak to, že tam není?! (Niane)

No, najednou se zvedla a utekla! (Stephi)

Co to tady smrdí? Jakoby spálenina… (Belatris)

Zůstala po ní jen ohnivá čára…. (Stephi)

A kde je teď? (Niane)

Prý sedí na střeše. (Stephi)

 

Milý Roberte, tak to vidíte, sotva jste požádal Jane Pat o schůzku, hnedle je oheň na střeše. Takže Vám doporučuji, abyste napříště žádal lépe. (Niane)

 

Ahoj, moc se mi líbil Váš večerníček k poslechu. Je v něm řečeno, že Očes Mydlinka je v tuto chvíli na severu Čech, tak jsem se chtěla zeptat, kde svůj nový idol můžu potkat?

Nazdar anonymko, zájem nás těší, takže rádi odpovíme. Ano, Očes je v severních Čechách. Konkrétně v Mikulově. A kde ho tam nejdeš? Takže nejprve se vydáš ulicí Brněnská směr ulice Česká, ale pozor! Musíš zahnout na ulici Alfonse Muchy, kterou dojdeš až k Templu, vydáš se dále po Muchově a hned první velkou odbočkou vlevo se dostaneš k České spořitelně. Tam se teď Očes Mydlinka bude podle našich zaručených informací několik dní pokoušet pořídit bankovní účet. Merlin s mudly…

 

Dobrý den, paní šéfredaktorko, chtěl jsem se zeptat, jak moc podporujete své dvě sedmibojařky v soutěži?

Dobrý den, velmi, domnívám se. Nenutím je číst Lví tlapou.

Současné otázky čtenářů

Datum 23.06.2010
Vložil Bela Malrin
Titulek :-)

+praští se do čela a sáhne také pro odznaky, které umístí na hábit místo zbytku snídaně, otočí se na podpatku a jde vyjádřit podporu i linkózně - DRŽÍME VÁM PALCE!!!!+

Datum 23.06.2010
Vložil Niane
Titulek V tomto případě

ano, ale jen v případě, že šéfredaktorka napíše do komentářů:

DRŽÍME VÁM PĚSTÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! +přicvakne si na hábit placky se jmény Janie a Bilkíska+

Datum 23.06.2010
Vložil Janie M.
Titulek A co když..

...čteme dobrovolně, je to taky podpora? :)

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode