Sedm, sedm, sedm... Velká srpnová soutěž s Harry Potterem!

01.08.2010 15:21

Milí čtenáři,

sedm dílů Harryho Pottera, sedm dětí Weasleyovic, sedm dní v týdnu, sedm krkavců, osmý měsíc roku 2010 - to vše nás dovedlo k nápadu, že pro Vás připravíme velkou soutěž na měsíc srpen a bude - jak již z uvedeného vyplývá - ve znamení čísla sedm.

 

 

 

Rádi bychom upozornili na to, že tato soutěž je jen pro trpělivé a odvážné. Není vůbec lehká, jak se může na první pohled zdát. Dost možná Vás odradí, dost možná bude zkoušet Vaši trpělivost. Ale pokud dojdete až do konce, čekají Vás velmi (OPRAVDU VELMI) atraktivní ceny. Už teď jsme připraveni jako redakce na to, že určitě po rozdání cen zkrachujeme.


PRAVIDLO ČÍSLO JEDNA - ÚČASTNÍCI

Této soutěže se smí zúčastnit každý obyvatel Hradu, bez ohledu na pohlaví, věk, barvu kolejní (a profesorské) příslušnosti, vyznání - prostě kdokoliv. Jedinou výjimku tvoří redaktoři Lví tlapou a jejich rodinní příslušníci, kteří se soutěže zúčastnit NESMÍ! V případě, že by si chtěli někteří z redaktorů, kteří se na tvorbě nepodíleli, soutěž vyzkoušet, mohou, ale nebudou oceněni. Maximálně dostanou pár puntíků, pokud splní vše. ;-)


Kdy bude soutěž probíhat?

1. srpna 2010 - 31. srpna 2010


Jak bude soutěž probíhat?

Vybrali jsme sedm vět z knih Harryho Pottera. Za každý díl jednu větu. Věty jsme náhodně vložili, respektive vložíme dnes v sedm hodin večer, do již vydaných článků. Nejsou graficky, ani jakkoliv jinak zvýrazněné, ale jsou tam. A ano, Vaším úkolem je najít je. OVŠEM - aby to nebylo tak lehké, přidali jsme spoustu protivných podmínek a úkolů navíc. Jak tedy tato soutěž bude probíhat?


Začnete pročítat články. Když narazíte na větu, která očividně do článku nepatří a která by mohla být z HP, opište si ji, opište si název článku, ve kterém jste ji našli, a pak do sovince zástupkyně šéfredaktorky STEPHANIE DE MORNEY pošlete sovu, ve které uvedete znění nalezené věty, článek, ve kterém jste ji našli , díl Harryho Pottera, ze kterého věta je (!!!) a název a číslo kapitoly. Pozor - věty neposíláte všechny najednou, ale KAŽDOU ZVLÁŠŤ.


PRAVIDLO ČÍSLO DVA - CO MUSÍ OBSAHOVAT SOVA PO NALEZENÍ VĚTY?

1. Znění věty

2. Název článku, ve kterém jste větu našli

3. Název dílu HP, ze kterého věta je.

4. Název kapitoly



Pokud budete první, kdo nám takovou to sovu poslal, pošleme Vám nazpět potvrzovací sovu. Pokud to uděláme, přichází druhá podmínka toho, abyste splnili jednu sedminu soutěže - musíte okomentovat článek, ve kterém jste větu našli. Uděláte-li toto, máte jednu sedminu splněnu a můžete začít hledat další větu. Redakce si bude každý Váš takový úspěch zaznamenávat, nemusíte se tedy bát, že byste se v tom ztratili. :-)


PRAVIDLO ČÍSLO TŘI - PO POTVRZOVACÍ SOVĚ

musíte okomentovat článek, ve kterém jste větu našli.


Důležité je však na tomto místě upozornit, že abychom zabránili nějaké spolupráci soutěžících a vypomáhání si, bude po každém potvrzení věta změněna a dána do jiného článku. Uvedu příklad - soutěží Nebelbrach Mechacha a Mariana Kohoutová. Stephi přijde do sovince a uvidí, že ji Mari poslala 12:03 sovu. Nalezla větu z třetího dílu HP, napsala do sovy všechny náležitosti. Větu z třetího dílu HP našel ale i Nebe a také on splnil všechny podmínky. Poslal však sovu 12:04. Jak to bude vyřešeno? Protože Mari napsala jako první, bude jí poslána potvrzovací sova, bude muset okomentovat článek, pak ji bude zaznamenán první ze sedmi úspěchů. Nebe bohužel napsal jako druhý. Stephi mu tedy tuto skutečnost sdělí a jemu nezbude, než na větu zapomenout a začít hledat znovu. Je nám líto, Nebi! :-D Objevená věta ze třetího dílu bude vymazána, místo ní bude do jiného článku vložena jiná věta ze třetího dílu HP.


PRAVIDLO ČÍSLO ČTYŘI - KDO DŘÍV POŠLE SOVU,

tomu bude uznán úspěch, ti po něm mají smůlu a musí začít znovu.


Až se Vám podaří dostat od nás sedm potvrzujících sov, budete mít splněno sedm komentářů, pak Vám napíšeme, že jste splnili sedm podmínek a můžete se těšit na září na případnou výhru. 


PRAVIDLO ČÍSLO PĚT - POSLOUPNOST

Nemůžete poslat další větu, dokud nemáte splněn komentář k potvrzené větě předchozí.


PRAVIDLO ČÍSLO ŠEST - OPRAVY

Náležitosti v sově musí být správně. Chybu můžete udělat jen u kapitoly. Pak Vám bude dovoleno se opravit. To ale pouze v případě, že po Vás neposlal sovu na stejnou větu někdo další, kdo má náležitosti správně. 

Pokud stejnou větu někdo pošle celou správně, zatímco Vy budete hledat správnou kapitolu, dostává přednost ten po Vás.


PRAVIDLO ČÍSLO SEDM 

Redakce má právo podle svého úsudku další pravidla přidat či je dle potřeby pozměnit.



To je od nás vše, přejeme Vám příjemné srpnové soutěžení, málo "nepotvrzovacích" sov a štěstí při losování výherců!

Věty budou do článků vloženy dnes k sedmé hodině večerní!


Závěrem chci ještě za sebe poděkovat slečně zástupkyni Stevie de Morney za to, že mi pomohla s celou organizací a vůbec vším. Děkuji.


Ať žije HP!

1. srpna 2010

Niane z Libelusie 

-šéfredaktorka-
 

Sedm, sedm, sedm... Velká srpnová soutěž s Harry Potterem!

Datum 08.08.2010
Vložil Niane
Titulek 1.

Soutěž má prvního CELKOVÉHO úspěšného řešitele! Není tedy nemožná! :-D

Datum 03.08.2010
Vložil Esperanza
Titulek ou

jako že ja bych do toho aji šla, ale ty pravidla jsou na mě moc složité xD a nejspíš to budu zapomínat že to je xD

Datum 04.08.2010
Vložil Niane
Titulek Re: ou

Pravidel se neboj, Stephi je dobrý navigátor. ;-) Pro začátek stačí jen najít první větu a napsat ji Stephi, ona už tě dál nasměruje. ;-)

Datum 01.08.2010
Vložil Jessamine
Titulek :)

panebože... tak to bude chtít hodně velkou dávku trpělivosti. pořád přemýšlím, jestli do toho mám jít, nebo se na to jako obvykle vybodnout :D

Datum 01.08.2010
Vložil Bete
Titulek =)

To vypada opravdu dobre! =))

Datum 01.08.2010
Vložil Niane
Titulek Upozornění

Dnes, v sedm hodin večer, byla vložena první várka vět.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode