Pátá křížovka - kouzlosměrka a výsledky první oříškové

09.08.2010 20:11

Milí luštitelé,


tentokrát Vás bylo opravdu poskrovnu. Konkrétně přesně tolik, jako je vlasů děda Vševěda, oříšků pro Popelku a prasátek. Tři. Tajenku zaslaly Elizabeth Anne Groats, Anne Diane Lear a Jessamine Keats. Přestože jsme zaznamenali několik nedostatků, jako kupříkladu opsání vět z knihy, rozhodli jsme se - vzhledem k nízkému počtu účastníků - tohoto nedbat a ocenit všechny šikovné slečny. Gratulujeme!


Správné řešení křížovky bylo toto: Hermes Trismegistos (něco málo o něm si můžete přečíst zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Hermes_Trismegistos --- nejrychlejší zdroj)


Dnes trošku popojdeme a zkusíme si, co jsme ještě nedělali. Dnes tedy kouzlosměrka od Stevie de Morney! A protože to byla její práce, sama pro Vás přichystala rozpis cen! (A ano, trošku jsem jí ho předělala :-DD)


- každý sudý luštitel dostane 20 fazolek

- druhý luštitel dostane zrcátko

- poslední luštitel získá 8 vajíček

- prostřední si může vybrat redaktora a zadat mu článek na jakékoli téma

- a bonus je možný, když bude mít šéfredaktorka dobrou náladu


Co, kudy a kam?

Písmenka, která Vám zůstanou, leží tak, jak jsme je rozhodili, tedy bez ladu a skladu. Když je seřadíte, vyjde Vám tajenka! Tu pak skrze "Napište nám", pošlete do redakce i s Vaším jménem! Kdo chce být puntičkář, přidá nám i vysvětlení tajenky. "Kdo" či "co" se v ní skrývá?



Kouzlosměrka:


Legenda:

Slova k vyškrtání: 

Severus, Moudrý klobouk, karkulinka, alohomora, vlkodlak, lodě, magie, Dobby, kentaur, ježibaba, lumos, hůlka, elfové, koště, Dudley, orákulum, Obrtlá, troll, Silencius, Luna, obr

 

 

Hodně štěstí!

-redakce-

Pátá křížovka - kouzlosměrka a výsledky první oříškové

Datum 21.08.2010
Vložil Kristie Smitová
Titulek ..

Ti smajlíci...znamenají něco? :)

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode