Mnohem současnější Perle a Antiperle

06.07.2010 21:57

Mudlům dělá stále problémy unikající „Ropa“. Většina kouzelníků netuší, kdo nebo co to je zač. Některé zdroje spekulují o tom, že ona „Ropa“ je zkrácenina jména Meropa, ale pokud víme, tak Meropa Gaunt (později Riddle) už nikomu svým únikem starosti dělat nemůže, protože je dlouhá desetileté po smrti. 

---------------

Mudlovští hráči sportu zvaného fotbal, který má také podobné prvky s naším famfrpálem – někteří hráči se chovají jako potlouky, mají i Camrál, ale na ten se nesmí sahat rukama (tedy až na brankáře) a Zlatonce se podobá snad jen mince, jež na začátku zápasů losem určí strany, v uplynulém týdnu předvedli pořádnou rošádu. Jako profesorka Teorie famfrpálu sleduji z profesního zájmu i mudlovské sporty. Kolegyně Leti, která má velmi blízký vztah ke Slovenské republice, měla určitě radost z velmi překvapivého vítězství tamějšího týmu na mudlovském mistrovství světa. Všemi zatracovaní, poprvé na mistrovství hrající a skandálkem trenéra ověnčení hráči vyprovodili minulé vítěze, Italy. I pro kouzelníka, jenž je zvyklý na magickou podívanou s létáním, byl tento zápas zajímavý. Dramatické změny skóre, sdostatek gólů a hlavně vždy zajímavé vítězství outsidera. Takže arrivederci na jih, hoši blahoželáme na východ!!!

---------------

Jak mnozí kouzelníci ví a jiní zase ne, před pár dny oslavil své 50. narozeniny populární hitmaker Michal David. Zpěvák za nejlepší dárek považuje narození vnoučka Sebastiana. Klučíkovi je pár dní, ale podle rodinných přátel mu dědeček již dnes pouští své největší hity a on kope nožičkama do rytmu. No není to úžasné? Jen doufejme, že chlapcovo první slovo nebude COLA – dědu by to jistě potěšilo, ale výchovný účinek by byl nejspíš za nulu.

---------------

Od kouzelníku generačně výše dnes a denně slyšíme, kterak jsou "ti mladí nesnesitelní a nevychovaní" a jak "za našich časů se tohle nesmělo a tamto muselo". Nicméně mně se povedlo být přítomná ve Velké síni situaci, při níž bylo dokázáno, že muži jsou stále galantní a ženy cudné. Stále ještě umíme jemně, avšak účinně odkázat muže do patřičných mezí. (Soustřeďte pozornost, prosím, na slečnu Lextrovou a pana Ranuculla.)

----------------

Profesor McBrave se dopustil neodpustitelného faux pas. Při předání ceny, kterou obdržel od odstupující supervizorky výuky Angely Grey-Slytherin, nechtíc prozradil, kam směřovaly jeho zraky většinu doby, kdy byl paní profesorce nápomocen s prací....

Mnohem současnější Perle a Antiperle

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode