Minulé otázky čtenářů

22.06.2010 23:14

Proč jste si vybrali zrovna tlapu do názvu časopisu, když má lev mnohem zajímavější části těla?

Nepřišlo nám vhodné pojmenovat kolejní časopis Lvím ocasem.

 

Proč je ve Vaší redakci tak málo mužů-redaktorů?

Protože kouzelnické populace začíná ubývat, takže předpokládám, že muži-kouzelníci mají pravděpodobně něco jiného na práci. Navíc ještě před rokem byl členem redakce Filius Orionis, který vydal za deset. Nyní vydává za deset v Denním věštci.

 

Co pijete při poradách redakce?

Když slyším některé připomínky kolegů, nejraději bych se napila poháru zapomnění, často si také pijeme navzájem krev, při některých kauzách bychom se rádi hromadně nadopovali Felixem, nejčastěji však pijeme pramenitou vodu z křišťálové studánky, kde nejhlubší je les.

 

Dobrý den! Jsem Vaše velká fanynka – zvláště pak rubriky Okultní zákoutí a věšteb Jane Pat Vamos (mimochodem bych na ni měla dotaz – vyléčím si svá kuří oka?) – a měla bych na Vás prosbu. Mám špatnou zkušenost s číslem třináct, doslova se dá říct, že mě celý život pronásleduje a nosí mi smůlu. Posledních pět čísel Lví tlapou mělo třináct listů, tudíž jsem si ji nemohl přečíst. Prosím mohli byste jeden list přidat či ubrat?

Milá naše fanynko, velmi nás těší Váš zájem a doufáme, že nám zůstanete věrná i přesto, že si myslíme, že Lví tlapou má ideální proporce, tudíž o jeden lví chlup víc nebo míň – to by už nebylo ono!

 

Vážení! Mohli byste tisknout Lví tlapou na pergamen vyšší gramáže? Mé štěně hafoně už povyrostlo do té míry, že užití Lví tlapou při současné gramáži už nemá takový efekt.

Vážený! Nemohli, domníváme se totiž, že náš časopis má naprosto „vyváženou chuť“, navíc jsme zásadně proti trestání štěňat, koťat a jiných zvířecích juniorů novinami (na Magicbooku nás dokonce najdete ve všech skupinách týkajících se boje proti týrání zvířat). Můžeme-li Vám doporučit, zkuste použít Hadího krále. 

Minulé otázky čtenářů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode