Kolejní koutek

27.06.2010 22:41

To byste nevěřili, co kdo schovává doma na půdě, jak uctívá svou kolej, jak si hýčká barvy! Co člověk, to individualita, vskutku. Velmi nás potěšilo, s jakou vervou se do toho někteří pustili! Mne potěšilo to, že jsem je nemusela nutit. :-D

 

Tentokrát jsme ani nemuseli hlasovat, poněvadž fotografii zaslali tito:

profesorstvo Bete Orionis a Fil Orionis

profesorka Belatris Nithelas Malrin

Alex Rattray

Nebelbrach Mechacha

Stephi de Morney

Sophia Glis Glisová

 

Profesorka a profesor Orionis se zřekli účasti "v soutěži" a fotku zaslali pro potěchu ducha, profesorka Belatris, dále pak Nebe a Stevie jsou členové redakce, zbývají nám tedy oblíbená šéfredaktorka Žlutého Trimela Sophie a nebelvírská střela Alex. Těm tedy patří vítězství v této soutěži a během dvou dní se mohou těšit na malou odměnu!

 

Jaké je nové zadání leporela?

KDO SI PÍŠE, NEZLOBÍ! --- Čím píšete? Na co píšete? Máte ve svém majetku nějaký unikátní brk? Starý rodinný pergamen? Nebo třeba jen oblíbenou mudlovskou propisku? Tentokrát se do našeho zájmu dostává vše, co píše, a vše, na co se píše! Fantasii se meze nekladou. Těšíme se na výsledek!

 

A nyní fotografie kolejních koutků!

prof. BETELGEUSE ORIONIS a FILIUS ORIONIS

Jak vidíte, oba profesoři se nechali zlákat a vyfotili se ve svém stále červeném koutku! Fotka je o to krásnější, že z ní čiší radost a hravost. Jako by nestačilo, že i tak jsou oba k nakousnutí! :-D (Ještě pořád myslím na ty čokolády! :-DDD) Mimochodem - povšimněte si svíce nad hlavou pana profesora - ano, teď už víme, jak to dělá, že je stále tak osvícený! 

A propos - dobře, že profesoři nechtěli zařadit do soutěže, nejspíš by zase nikdo nic nevyhrál! :-D

 

prof. BELATRIS NITHELAS MALRIN

Fotky do externího sovince Lví tlapou dorazily přivázané k malé nožce temné sovičky a spolu s nimi i vzkaz:

 

"Ta velká kobyla v pozadí, tu jsem dostala ještě jako studentka. Je to vyobrazení Godrikovy klisny Amabely.

Hůlka s ocasním perem fénixe, vietnamky prochozené hlavně po šarlatových kobercích kolejní místnosti, knihy a složky, a pak poslední dárek, který jsem dostala na odchodnou před zfialověním. No a růže nazvaná po Godrikovi, jíž jsem dostala od nejmenovaného přítele :-), to je můj nebelvírský oltář (koutek)."

 

Redakci se tato fota velmi líbila, jediné, co nám vadí, je fakt, že z nich nejde poznat, jestli platí, že "kobyla má malý bok".

 

 

ALEX RATTRAY (vítězné foto)

Alexova fotka došla jako první, tudíž jsme si ji velmi oblíbili. Hlavně také proto, že "jaký pán, takový pes". Celý náš Alex! S ním kolej ožila jako s touto fotkou naše redakce! Výhru si právem zaslouží!

NEBELBRACH MECHACHA

Nebelbrach pojal foto kolejního koutku velmi niterně. Svůj "koutek" překřtil na oltář, který mně osobně připomíná krátkou, leč výstižnou báseň. Jaký má ta báseň asi text? :-)

 

SOPHIA GLIS GLISOVÁ

Milá Sophia pro změnu zaslala sovičkou foto jako poslední, takže se do naší mysli zapsala velmi intenzivně. Navíc - nebelvírská kolej má ke zlaté=žluté barvě kladný vztah, tudíž se nám foto velmi líbilo. Jsme rádi, že právě tento obrázek můžeme ocenit, protože je na něm znát, kolik úsilí musel Sophii stát! +vyvěsí si obrázek na zeď v pracovně+

Co nám k obrázku slečna šéfredaktorka připsala? "Posílám také fotografii mého kolejního koutku, omluvte menší pracovní nepořádek. Pandy jsou vlastně jezevci a krysa je náš kolejní krysí mazlíček Fousek."

 

 

STEPHANIE DE MORNEY

Naprostý unikát do redakce donesla naše redaktorka a zástupkyně Stevie. Přestože obrázky zcela neodpovídaly zadání, padla jsem z nich na zadnici. I kdyby to stokrát bylo mimo téma, tohle prostě musí spatřit světlo světa, takže jsem potěšena, že mohu sbírku HP od Stevie otisknout ve Lví tlapě. Kdybych toto uměla ocenit, ocenila bych to. Snad bude pro teď stačit má uctivá poklona! Je to nádhera!

Vychutnejte si sbírku HP!

 

Snad jste si obrázky užili, na další se můžete těšit při příštím leporelu!
 

 

Kolejní koutek

Datum 18.07.2010
Vložil Jane Pat.
Titulek 8-)

Páni, Stephi tomu říkám sbírka! Nádhera.....

Profesorstvo mají také roztomilý koutky. :). Koníka madam Beli bych hned brala :D.

Ale nejlepší je koutek Sophii, možná je to tou žlutou a pandama, ale je moc pěkný.

Datum 04.07.2010
Vložil Anne Diane
Titulek To je nádhera !

Úplně valím bulvy. Tolik krásných koutků

Datum 29.06.2010
Vložil Niane
Titulek Pch...

Já zase budu pamatovat na tato slova.. (:-DD) +moc chtěla nebelvírský šál+

Datum 30.06.2010
Vložil Stephi
Titulek Re: Pch...

Tak jestli to bude za bodíček či dva, šéftlapko, tak tě zařadím do závěti taky. =) =D =P

Datum 29.06.2010
Vložil Stephi
Titulek Dědictví

Madam Belo, moje univerzální dědička je moje retrívřice Angie. =D Avšak nevím, čemu by jí tato sbírka HP byla, v boudičce s tím asi spát nebude. Takže až budu psát závěť, pamatuji na vás! =)

Datum 28.06.2010
Vložil Bela Malrin
Titulek Merline, omyj mě!

Slečno Stephi, váš univerzální dědic se má na co těšit!
+ přemýšlí, jak by se jím mohla stát ona sama +

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode